Bel vrijblijvend voor een gratis advies 030 – 760 11 04

Ons loket

Per jaar zijn meer dan 3 miljoen mensen betrokken bij een verkeersongeval en ongeveer 200.000 mensen worden jaarlijks medisch behandeld als gevolg van een bedrijfsongeval. In de meeste gevallen is er sprake van alleen materile schade of slechts een licht letsel. Maar soms zijn er slachtoffers met zwaarder of blijvend letsel te betreuren.

Bij zwaarder lichamelijk letsel komen er naast het lichamelijk herstel ook direct allerlei financile aspecten om de hoek kijken. In dat geval moeten ook zaken geregeld worden als: aansprakelijkheidsvaststelling, schadevergoeding, de kleine lettertjes in de verzekeringspolissen etc. Zaken waarmee u waarschijnlijk nooit eerder te maken heeft gehad.

Injuridisch geeft u een gratis advies welke stappen u moet zetten om uw geleden letselschade op de aansprakelijke tegenpartij, bijv. verzekeraar van veroorzaker verkeersongeval, verzekeraar werkgever etc. te verhalen. Wij zullen u daarin volledig begeleiden.

Bel vandaag nog met een van onze letselschadespecialisten: 030 – 760 11 04.

Verkeersongeval

letselschade

Als u betrokken bent geweest bij een verkeersongeval en u heeft letsel opgelopen, zijn er veel mogelijkheden om uw letselschade te verhalen. Onze juristen staan u graag bij met advies. Zaak is dat u snel actie onderneemt.

Lees meer

Arbeidsongeval

letselschade

Heeft u onder werktijd letsel opgelopen, dan is in veel gevallen uw werkgever aansprakelijk voor uw letselschade. Injuridisch.nl helpt u oa. bij het indienen van de schadeclaim en het opstellen van een onderbouwing.

Lees meer

Medische fout

“Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt”, zo ook in de Nederlandse ziekenhuizen. Als u daar slachtoffer van bent geworden, kan dat grote gevolgen hebben voor uw gezondheid. Injuridisch helpt u kosteloos op…

Lees meer
200x200

Mr. R.P. (Rienk) Sijbrandij

“De persoonlijke achtergrond en unieke situatie van het slachtoffer bepalen in hogere mate de letselschade, dan het letsel zelf. Het is daarom van groot belang, als u letsel heeft opgelopen, dat u zich goed laat informeren over uw mogelijkheden op letselschade.Bel direct en Injuridisch helpt u kosteloos op weg uw letselschade te verhalen.”

Direct contact

Mocht u direct een jurist willen spreken dan kunt u ons alle werkdagen telefonisch bereiken op 030 – 760 11 04.

Openingstijden

ma:
di:
wo:
do:
vr:
za:
zo:
08:30 – 17:30 uur
08:30 – 17:30 uur
08:30 – 17:30 uur
08:30 – 17:30 uur
08:30 – 17:30 uur
gesloten
gesloten

Bel ons op 030 – 760 11 04 en krijgdirect juridische hulp.

Het eerste advies voor een vaste lage prijs, bel ons nu!